ΕΛΒΕΚ

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

Δεσμευόμαστε για την πιστοποιημένη ποιότητα των προϊόντων μας

 

Ιστορική Αναδρομή

Το 2001 ο κ. Ιωάννης Σαντικίδης ιδρύει την εταιρεία, με κύριο σκοπό την εμπορία κρεάτων από την ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά.

Το 2005, παρακολουθώντας τις τάσεις και αφουγκραζόμενος τις ανάγκες της αγοράς για περαιτέρω υπηρεσίες, προχωρά σε επένδυση αγοράς οικοπέδου στην περιοχή Κάτω Άγιος Ιωάννης Πιερίας (θέση Βύθισμα) και την ανέγερση του κυρίως κτιρίου επεξεργασίας και διανομής, εναρμονισμένου με όλους τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το 2006 προχωρά σε διαδικασίες πιστοποίησης για τα συστήματα ISO και HACCP, με τα οποία λειτουργεί έως τώρα.

ΕΛΒΕΚ
ΕΛΒΕΚ

Σκοπός

Σκοπός της ΕΛΒΕΚ Α.Ε. – ΣΑΝΤΙΚΙΔΗΣ είναι η τροφοδοσία κρέατος σε επιχειρήσεις κρεοπωλείων και εστιατορίων, σε επιχειρήσεις catering και σε ξενοδοχεία, από μεγάλα συγκροτήματα resort έως μικρά τουριστικά καταλύματα.

Στόχος της εταιρείας είναι η ικανοποίηση του πελάτη, προσαρμοσμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών, που επιμελώς φροντίζει να ικανοποιεί. Ιδιαίτερη βαρύτητα, όμως, δίνει και στα παραδοσιακά κρεοπωλεία, τα οποία προμηθεύει με ευρωπαϊκά και εγχώρια κρέατα υψηλής ποιότητας.

“Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πελάτες μας, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Προσπαθούμε & καταφέρνουμε να παρέχουμε, πάντα, τα πιο αγνά κρέατα. Πλοηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα & κάντε τις παραγγελίες σας!”